Îmi doresc….

2018 a trecut precum un val. Ne-a ridicat deasupra tuturor și ne-a scufundat în adâncurile cele mai dureroase.

A fost un an care ne-a purtat într-o călătorie nemaivăzută, plină de peripeții și de aventuri. La sfârșitul acestuia mi-aș fi dorit să fi putut pune mai multe cuvinte la un loc, însă a fost un sfârșit de an plin de emoții, plin de încărcătură și sincer nu mi-am prea putut găsi cuvintele.

2018 a fost anul gustului dulce acrișor al succesului presărat cu eșec. A fost anul în care am învățat atât de multe.

Când un an nou începe, nu știm nici o secundă ce ne așteaptă. Anul ce tocmai a trecut mi-a adus frici nemărginite, temeri, fiori, pe care, pe rând am reușit să le înving, totuși cu riscul de a primi altele în schimb.

Am cunoscut atât de mulți oameni frumoși și minunați, pe unii dintre ei parcă cunoscându-i de o viață. O parte dintre aceștia mi-au fost aproape, o parte nu, dar de la fiecare, pe rând, am avut de învățat câte ceva.

Am învățat atât de multe lucruri, de la a reuși să treci peste un eșec, până la a îmbrățișa succesul. Am privit în oglindă un chip care s-a schimbat rapid. Am privit un chip care a zâmbit, care a plâns și s-a conturat în modul în care trăirile m-au purtat.

A fost un an în care am muncit mult, în care am primit mult și în care am pierdut mult. Anul în care am învățat cele mai importante lecții, în care viața mea s-a derulat mai rapid ca niciodată.

Am greșit și mi s-a greșit. Am sperat să iert și să fiu iertată. Am zâmbit și mi s-a zâmbit, am vărsat lacrimi și s-au vărsat pentru mine. Am primit încurajări și descurajări. Am fost pe culmi și m-am prăbușit, am construit și mi s-a dărâmat construcția.

În anul pe care tocmai l-am început mi-am propus atât de multe lucruri, mi-am scris în minte câteva idealuri de îndeplinit. Idealuri ce au mai mult valoare sentimentală.

Îmi doresc să pot ierta și să fiu iertată pentru tot ce am făcut și pentru tot ceea ce mi s-a greșit.

Îmi doresc să nu îmi pot ține în frâu zâmbetul, să port fericire pe chip indiferent de situație.

Îmi doresc să pot privi în față fără temeri, să pot privi în trecut fără rețineri.

Îmi doresc să pot iubi fără limite.

Îmi doresc să îi pot face pe ceilalți bucuroși pentru ceea ce fac și pentru ceea ce sunt.

Îmi doresc să îmi găsesc mereu forțele de a merge mai departe.

Îmi doresc să îi pot ajuta pe toți cei care vor avea mereu nevoie de ajutorul meu.

Îmi doresc să continui ce am lăsat fără final în 2018.

Îmi doresc ca toate visele să îmi depășească limitele.

Anul 2019 nu are cum să fie ușor. Nimic în viață nu este ușor, dar mereu este frumos. Dacă știm cum să le primit atât bune cât și rele, ele vor fi precum o binecuvântare. Nu pot spune că nu am așteptări de la acest an, însă am învățat că cu cât așteptările noastre sunt mai reale, cu atât atunci când nu primim ceea ce ne dorim putem trece peste mai bine și atunci când primi ceva peste așteptările noastre învățăm să apreciem viața altfel.

Dacă vă doriți să faceți ceva cu adevărat în 2019, fiți voi înșivă. Mergeți pe drumul vostru, nu vă grăbiți, lăsați viața să își urmeze cursul. Nu luați decizii pe grabă, nu cred că vreți să faceți ceva ce veți regreta. Învățați să fiți răbdători, învățați să primiți viața așa cum e și gustați-o din mers. Întotdeauna va fi ceva bun de găsit în ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s