Pe final de 2018…

Ultima dimineață din 2018! Ultimul răsărit de soare și ultimul apus.

Dacă aș face o retrospectivă asupra anului ce tocmai trece, ar trebui să scriu atât de multe, căci sincer nici nu aș știi cu ce să încep.

Dacă a fost un an în existența mea, care să mă învețe cele mai multe lecții, acesta a fost 2018.

2018 a fost anul transformărilor, anul celor mai importante schimbări. Anul acesta mi-a adus atât de multe lucruri bune, m-a ajutat să mă dezvolt, să evoluez, să cunosc oameni care să mă ajute în toate acestea. Anul acesta am scris, am publicat, m-am dedicat și m-am inspirat din fiecare lucru mărunt, din fiecare respirație, din fiecare privire și din fiecare trăire.

2018 mi-a dat, dar mi-a și luat. Anul acesta a fost precum valurile mării, unul cald, altul rece. Cu o mână mi-a dat cu o mână mi-a luat.

Anul ce tocmai trece m-a învățat să mă descopăr, să aflu cine sunt cu adevărat. Am învățat că mâine nu există, că este incert, că oamenii vin și pleacă, că toți suntem diferiți și că mă pot mula după fiecare.

Mi-am descoperit slăbiciunile, am învățat ce temeri mă stăpânesc și că pe multe dintre ele nu pot să le înving singură.

A fost un an greu, a fost un an frumos, a fost un an în care am râs, am plâns, mi-am văzut chipul luminos și chipul întunecat și cu toate astea anul acesta a fost un capitol important.

2018 lasă multe urme, multe răni, furtuni nestăpânite, pe care sper că 2019 să le limpezească, să le vindece.

Nu mi-am făcut o lista a realizărilor pentru 2019. Am învățat că drumul pe care mergem este incert și ca la fiecare pas ne așteaptă o nouă provocare.

În noaptea aceasta când cumpăna dintre ani se va apropia, va fi poate cea mai grea trecere. 2019 este ceva nou, nesigur și necunoscut, dar plin de speranță.

Anul 2019 să aducă pentru fiecare lacrimă câte un zâmbet, pentru fiecare oftat, o stare de bine, pentru fiecare deznădejde, credință.

Pe final de 2018 vouă tuturor vă doresc ca 2019 să vă stăpânească furtunile interioare, să vă limpezească sufletele, să vă aducă liniștea și dragostea de care aveți nevoie.

La mulți ani!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s