Poți fi mereu pe val

Poți fi mereu pe val! Uneori valul te va ridica deasupra tuturor, alteori acesta te va băga la fund!

Viața nu este niciodată prea ușoară sau prea grea. Depinde întotdeauna cum cum o vedem, cum vrem să înțelegem și cum o percepem.

Niciodată viața nu va fi prea ușoară, asta pentru că am trece prea ușor prin ea, nu am învața nicicând ce însemnătate au anumite lecții, nu am pune atât de multă valoare pe lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți precum libertatea, iubirea, familia.

Dar niciodată viața nu va fi prea grea pentru noi. Încercările, supărările și obstacolele vieții sunt doar întrebări ale căror răspunsuri ne sunt învățăminte. Nicicând viața nu îți va da o lecție pe care să nu o poți trece. Se spune că nu primim mai mult decât putem să ducem. Dacă viața nu ar fi puțin amară, nu am mai putea fi capabili să simțim dulceața ei.

Viața este exact pulsul afișat pe o electrocardiogramă. Când ești sus, când ești jos. Acum te ridici, dar nu știi niciodată când poți să cazi. Durerea unei căzături este cu atât mai puternică, pentru că atunci când te ridici să fie satisfacția mai mare.

Niciodată nu vei atinge vârful suprem, pentru că în viață, cât am fi de bătrâni, avem lecții de învățat, provocări de rezolvat și vise de îndeplinit.

Nu lăsa viața să ți se măsoare în ani, ci măsoară-o în realizări, momente unice de fericire, zâmbete, îmbrățișări și vise împlinite.

Viața mea este atât de scurtă, însă atât de intensă, o esență tare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s