Spune-mi că mă iubești

Spune-mi ca ma iubesti

 

După un roman scris în colaborare în urmă cu doi ani, după atâtea luni de așteptare și de muncă, după trei ani de dedicare, după o adolescență plină de visuri, astăzi am onoarea să vă prezint primul meu roman.

Un roman început încă din anul 2015, pe care l-am scris singură, cuvânt cu cuvânt, l-am trăit cu fiecare ocazie, l-am șters și l-am rescris, dar care niciodată nu a încetat să fie cartea mea de suflet.
„Spune-mi că mă iubești“ vă prezintă o frumoasă poveste de dragoste, dar și o poveste de viață plină de lecții, pe care doar trecutul ni le poate oferi.
Munca depusă în acești trei ani, emoțiile, trăirile, inspirațiile nocturne, momentele în care am plâns scriindu-l, pe toate le las acum în mâinile voastre. Să le absorbiți, să le inspirați, să le dați un sens.

„Spune-mi că mă iubești“ vine în varianta digitală, e-Book, disponibilă atât pe mobil, cât și în format e-Pub și PDF, datorită faptului că îmi doresc să îmi îndeplinesc visele într-un mod sănătos, sustenabil și la îndemâna oricui.
Dacă vă doriți să îmi descoperiți gândurile și să îmi încununați creația, nu trebuie decât să faceți click mai jos și să vă cumpărați o copie.

 

http://www.cartea-digitala.ro/shop/spune-mi-ca-ma-iubesti-mirela-iconaru/ISBN

 

Descrierea  cărții:

Trecutul poate fi ca o umbră în viața omului, iar acest lucru este bine știu de Samantha Smith, o tânără profesoară din marele New York.

Urmărită de umbrele trecutului, Samantha nu reușește să își refacă viața după o traumă ce i-a marcat prima parte a tinereții. Asta până când în viața ei apare Nikolas White, un bărbat misterios, adânc și de nedeslușit.

Nikolas ascunde și el  un trecut dureros și plin de întuneric, care îi vor da de cap în clipa în care descoperă că s-a îndrăgostit.

„Spune-mi că mă iubești” nu este  o poveste tipică de iubire, ci mai degrabă o poveste despre vise construite pe ruinele trecutului.

 

 Data publicarii: 05.07.2018

Format: .epub, .mobi, .pdf

978-606-8920-00-9

 

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. allerrim spune:

    A republicat asta pe Printre Rânduri….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s