Pentru cel ce pleaca si pentru cel ce vine

Când o uşă se închide, o alta se deschide automat. S-a mai închis un capitol, cel de-al 2016-lea, mai exact. Încă o fila întoarsă din vieţile noastre. O fila din care fiecare am învăţat câteceva.

2016 a însemnat pentru fiecare: o bucurie, o tristeţe, o lecţie. Fiecare dintre noi şi-a creat noi legături şi a iubit cu certitudine mai mult decât în 2015, şi mai puţin decât vor iubi în 2017.
Am trăit cu sufletul la gură în unele momente, am privit catastrofele din alte ţări, şi ne-am rugat să nu ne lovească şi pe noi. Suntem un popor revoltat, supărat, plin de răni şi de amărăciune, însă nu ne-a lipsit niciodată voia bună şi veselia. Am ştiut şi în 2016 să zâmbim cu fiecare ocazie, am ştiut să ne iubim unii pe alţii.
Pentru mine, personal, dacă aş sta să vorbesc despre 2016 aş vorbi numai de bine. 2016 mi-a adus şansă să îmi public prima carte, mi-am descoperit adevărata vocaţie, am legat noi prietenii şi am iubit. Da, am iubit mai mult ca în alţi ani, am creat noi vise şi speranţe, pe care le las în mâinile lui 2017.
Şi cum nu putem vorbi niciodată doar de propria persoană, 2016 a fost extrem de important pentru noi toţi. Am privit cum se scrie istoria la televizor şi pe internet, am privit deznădăjduiţi la semenii noştrii care au pierit în atâtea atacuri.

Aşadar, putem vorbi de 2016, că de un an cu o mare însemnătate, iar de 2017, că de un an mai bun, mai pacifist, mai liniştit.
Toate speranţele şi visele care în anul care se pregăteşte să ne părăsească nu s-au împlinit, toată dragostea şi fericirea, toate să înflorească mai frumos în noul an, să ne aducă tuturor belşug şi trăinicie, iar 2018 să ne găsească mai împliniţi decât o face acum 2017.
Aşa vă urez tuturor un an plin de iubire, de fericire, alături de oamenii dragi vouă! La mulţi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s