Avocatul Apararii

” Avocatul apărării” este o carte nou apărută în format e-book.
Editura: Cartea Preferată
Dată: 13, Măi, 2016

Cartea este structurata pe 43 de capitole şi în 212 pagini. Face parte din categoria cărţilor de dragoste, cu o restricţie de vârsta +18 ani!

Cartea este o colaborare între două tinere: Silvia Rusen şi Mirela Iconaru. Acestea reuşesc să îmbine într-un mod plăcut o poveste de dragoste, cu o acţiune specifică Rusiei contemporane şi cu câteva scene thriller de excepţie. Din romanul intitulat”Avocatul apărării” nu lipseşte comicul. Aşadar, deşi este un roman de dragoste, „Avocatul apărării” face un ocol prin mai multe genuri.

Romanul reda povestea tinerei Natasha Romanova, fiică de 17 ani a celui mai important om de afaceri din Rusia. După moartea acestora, Natasha intra în custodia unchiului ei viclean, care o acuză de crimă şi o aruncă în braţele poliţiei. Lipsită de puteri şi de apărare, tânăra apelează la o veche cunoştinţă de familie, Nikolai Kolsovski. Acesta devine avocatul apărării în cel mai important caz din viaţa lui.
Bulversată în urma ultimelor evenimente din viaţa ei şi încă îndoliata, Natasha se trezeşte în casă şi sub custodia avocatului ei. Este învăluită de misterul lui, iar el de inocentă ei. Deşi se ţin bine pe poziţii, ambi cad într-un vârtej al pasiuni, al plăcerii şi al dorinţei, căruia greu îi fac faţă.
Iar dacă credeţi că iubirea este singura lor problema, vă înşelaţi. Urmează o serie de ameninţări, răpiri răzbunări, focuri de arme şi un război rece între KGB şi Pravda. Natasha afla că nu toţi îţi sunt prieteni şi că adevăraţii camarazi vin de unde te aştepţi mai puţin.
Povestea a apărut iniţial pe comunitatea de scriitori Wattpad, unde a adunat peste 380 de mii de vizualizări. În momentul de faţă, cartea este publicată un format e-book, pe mai multe site-uri de specializare.

Ce rişti dacă alegi să citeşti? Să râzi cu gura până la urechi, să trăieşti cu inima cât un purice fiecare clipă de suspans şi să vă pierdeţi într-o poveste fascinantă de dragoste.

În plus, cartea este o apetisantă combinaţie între limba romană şi limba rusă. Replicile în limba rusă se împletesc de minune printre rândurile scrise în limba romana, ceea ce oferă autenticitate povestirii.

Dacă te-am convins că romanul”Avocatul apărării merită citit, voi lăsa mai jos câteva link-uri de unde o puteţi achiziţiona:

http://www.cartea-digitala.ro/shop/avocatul-apararii/

 

Lectura plăcută!:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s