Dimineți cu el…

Un articol pentru toate feţele și femeile, care au renunțat să mai iubească. Iubiți și veţi fi iubite, la final!:)

Într-o dimineață m-am trezit neobișnuit, cu o pernă în cap. Eram buimacă și printre gene l-am zărit pe el.
„— Trezirea! “

Zâmbea cu toată gura şi îmi privea reacția. Atunci am realizat că este o altă dimineață cu el. M-am întors pe cealaltă parte și am decis să mai fur puțin somn. N-am putut! Am primit din nou o pernă în cap. M-am întors spre el şi i-am zărit privirea jucăușă.

Fiecare dimineață alături de el este specială. Este specială pentru modul diferit în care mă trezește dimineața, și mai mult decât orice, pentru că el este acolo.

Ce femeie nu și-ar dori să fie trezită cu un sărut pe frunte, sau cu un sărut scurt şi puternic pe buze, în timp ce dormi cu fața în sus, tolănită lângă el?

Într-o lume în care încercările vin la orice pas, în care fiecare zi este grea, de ce să nu te vindeci alături de el? Se spune că femeile se maturizează mai repede, însă și noi putem să fim inocente, copilăroase, putem să cerem să fim alintate și putem să ne răsfățăm puțin.

Nu ştiu de voi restul, dar eu, mă lipesc mai rău ca o pisicuță de el, îmi place să uit tot ce a fost gri şi urât în acea zi, în brațele lui.

Să adormi în brațele lui, să vă căutați în toiul nopții prin pat şi să vă îmbrățișați, să vă căutați buzele în somn și să vă sărutați. Pare o filă ruptă dintr-o carte așa-i? Țin să vă dezamăgesc! Lângă cine trebuie, în brațele cui trebuie, le poți trăi pe toate.

Dragile mele, doar pentru că ați fost dezamăgite de mai multe ori, doar pentru că ați întâlnit doar bărbați nepotriviți până acum, nu înseamnă că voi nu sunteți făcute pentru iubire. Şi eu cândva credeam acest lucru, dar după ce am așteptat să mă vindec suficient, după ce am alungat ranchiună din suflet, mi-am dat seama că vreau şi eu o dragoste a mea. Şi am primit-o. Nu toți bărbații sunt la fel, la fel cum nici noi femeile nu ne asemănăm unele cu celelalte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s